top of page

KIREZI

kalisa

socha-Logo vzw blauw op transparant.png
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

Mechelen based hiphop artist, theatre actor, poet, restless soul.

Voor Vianney Adriaens (32) aka Kirezi Kalisa wordt 2020 het jaar NUL. De beloftevolle hiphopper-acteur, die in 2017 al door Fikry El Azzouzi werd aangekondigd als een "straf talent" neemt een nieuwe start. Hij gaat dit jaar terug theater maken, maar eerst is er debuut-EP 'VERVANGBAAR'. In vijf donker-poëtische tracks gooit hij zijn hart en ziel op tafel. Eén ding wordt duidelijk: het leven van de Mechelaar met Belgisch-Rwandese roots is er één van ups & downs.

Verwacht dus geen pose, geen plakgouden imago, dit is nog eens onversneden hiphop. VERVANGBAAR geeft een inkijk in de leefwereld van een complexe persoonlijkheid met een straatwijze tong. "Ik maak geen deel uit van die nep rap, maar weet dat ik u op uw plek zet." En de ambitie is om vanuit homebase Mechelen de scene te veroveren. Want, zoals het klinkt in Si Je Te Dis... "Ik kan ni slapen want ik droom groot".

"In de kern gaat mijn EP over eeuwige tweestrijd. Tussen woede en liefde, dromen en teleurstellingen, rauwheid en troost. Mijn leven is er vol van en mijn muziek dus ook."

_DSC9642.JPG

Stream VERVANGBAAR now

spotify.png
apple-music.png
youtube.png
Deezer_Logo_WhiteColor.png
google play logo.png
bottom of page