top of page

hartslag

socha-Logo vzw blauw op transparant.png

SO/CHA is een verzameling van vrijdenkers, perfromers en kunstenaars die van overal komen en samen op het podium aan een nieuw huis bouwen. De muren tussen onze disciplines, generaties en culturen worden gesloopt op het podium. Daar spelen we  vastberaden en unapologetic. We schrijven, spelen, dansen, zingen en slammen daar verhalen van de nieuwe wereld bij elkaar. We maken op de hartslag van de complexe stad. Want de stad pakt alles van ons af, maar geeft dan met liefde iets terug. SO/CHA is als de stad. Uit chaos wordt nieuw perspectief geboren.

"Deze stad is z'n identi-kwijt, maar juist dat is z'n identiteit."

(uit: 'Brussel' - Marios Bellas)

ARTISTS >

SO/CHA opgenomen in een community van makers met roots in België en de wijde wereld. SO/CHA werkt met en voor gevestigde en opkomende regisseurs, acteurs, schrijvers, dansers, videasten, fotografen, slam poets, dichters, hiphoppers, muzikanten. Onze artisten spelen alsof hun leven er van afhangt. 

PROJECTS >  

Toonmomenten, showcases, concerten, theatermonologen, producties... SOCHA heeft altijd wel grote en kleine projecten in de pijplijn. Check ons werk.

YOUNG SOCHA >

Wanneer we op talent botsen zorgen we voor kansen: doorstroming naar lokale amateurgezelschappen, DKO, scholen, art festivals, coachingtrajecten, artistieke werkplekken, e.a. SOCHA wordt zo de matchmaker voor de nieuwe meerstemmige kunstenscene. 

LABEL >

Muziek is een rode draad in projecten en producties van SOCHA artiesten. Met ons eigen label doen we wat ons trouwe publiek allang vraagt: onze muziek een breder platform geven dan het podium. 

bottom of page